Cocktaillab

‘’Enjoy cocktails without the hassle, Anytime, anywhere ‘’

Cocktail Lab biedt ‘ready to drink’ cocktails aan in trendy reageerbuisjes. Deze buisjes hebben een inhoud van 100 ml, dit is voldoende voor één glas van jouw favoriete cocktail.

Ready to drink?

 De cocktails van Cocktail Lab zijn ‘ready to drink’. Dit betekent dat je in principe alleen wat ijs hoeft toe te voegen aan jouw favoriete glas. Verder worden de meeste cocktails geleverd inclusief garnering. Dit zodat jouw drankje ‘ready to drink’ is en jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Jij hoeft niet uren te gaan staan klungelen in de keuken terwijl jouw vrienden op de bank aan het bijkletsen zijn tijdens een cocktailavondje bij jou thuis. In plaats daarvan zijn jouw cocktails klaar in letterlijk een handomdraai.

Geen gesjouw met tientallen flessen als de cocktailavond toch bij een van je vrienden blijkt te zijn. De reageerbuisjes van Cocktail Lab kun je namelijk makkelijk overal mee naartoe nemen.

Je bespaart geld. Je hoeft namelijk geen likeuren aan te schaffen die je waarschijnlijk na het bereiden van de cocktail niet eens meer gebruikt.

Verse ingrediënten

 

Bij het samenstellen van onze cocktails maken we zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten. We werken bijvoorbeeld met verse sappen. Daarnaast gebruiken we likeuren waaraan geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. Dit om er voor te zorgen dat de cocktails niet chemisch maken, maar zoals ik jouw favoriete bar.

Waarom reageerbuisjes?

Het doel was om de cocktails van Cocktail Lab op een originele, maar ook duurzame manier te verpakken. Uiteindelijk waren de reageerbuisjes die je steeds vaker terug vindt als decoratie in het interieur een inspiratiebron. Na het nuttigen van onze cocktails zou je onze buisjes daarom ook een andere functie kunnen geven in jouw interieur. Dit ziet er niet alleen gezellig uit, maar is ook nog eens goed voor het milieu!

Even voorstellen

Mijn naam is Sanne Villevoye en ik ben al vanaf mijn vijftiende met veel passie werkzaam in de horeca. Dit komt omdat ik vanaf mijn vierde al aan iedereen die het wilde horen vertelde dat ik later graag ‘een cafeetje’ zou beginnen, ‘net zoals opa en oma’. Om dit waar te kunnen maken ben ik International Hotel Management gaan studeren en heb ik mijn Advanced Bartending diploma behaald.

Na het behalen van mijn bachelor-diploma ben ik naar Valencia verhuisd om inspiratie op te doen. In Valencia heb je namelijk talloze gezellige barretjes en restaurants. In die tijd heb ik ook genoeg cocktails kunnen proeven op verschillende leuke plekjes.

Toen in maart COVID-19 uitbrak en ik mijn baan als gids verloor ben ik terug naar Nederland verhuisd. Tijdens een brainstormsessie met mijn vader over de toekomst kwamen we op het abstracte idee van Cocktail Lab. Ik besloot om niet bij de pakken neer te zitten tijdens de lockdown en ging mijn droom om ondernemer te worden achterna. Weliswaar niet met mijn ‘eigen cafeetje’, maar met heerlijke cocktails in trendy reageerbuisjes.