Zakelijk

Proosten op Relatie-of personeelsgeschenk
Relatie-of personeelsgeschenk
Zoete inval box met garnering
Personeels- of relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een relatie- of personeelsgeschenk? Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten met een origineel en vernieuwend cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Onze cocktail tubes en boxen zijn alleen al een feestje om naar te kijken. Daarnaast zijn onze cocktail & mocktailboxen ook nog eens personaliseerbaar. Zo is het mogelijk om een persoonlijke boodschap of het bedrijfslogo te verwerken op een sleeve, sticker of kaartje. Wil je jouw relatie- of personeelsgeschenk liever op een andere manier personaliseren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De tubes zijn tevens los te bestellen en uiteraard hebben wij ook alcoholvrije opties in ons assortiment. Dus wil je eens wat anders schenken dan wijn of bier op de jaarlijkse bedrijfsborrel? Onze cocktail tubes zijn in dat geval uitermate geschikt, ze zijn namelijk klaar in een handomdraai. Dat is lekker (en) makkelijk.

Of wil je cocktails serveren in jouw horecazaak? Maar heb je momenteel niet voldoende personeel tot je beschikking om al die verschillende drankjes te shaken? Onze ready-to-drink cocktail tubes zijn de oplossing.

Al onze cocktails zijn sommelier approved.

Offerte aanvragen