Leuke tips om te doen op Koningsdag! 

Valentijn Love als grappige bureaulamp

Willem-Alexander is weer bijna jarig! En dat betekent maar een ding, Koningsdag staat voor de deur. Weet jij nog niet wat je op 27 april gaat doen? Wij helpen jou met een aantal leuke ideeën! Zo wordt deze Koningsdag onvergetelijk. 

Vrijmarkten

Tijdens Koningsdag is het toegestaan om op straat spullen te verkopen zonder vergunning! Daarom worden de kleedjes door heel Nederland op de grond gestreken met allerlei spullen. Mensen halen van alles uit de garage of van de zolder om te verkopen, dus heb jij nog spullen in je huis staan die je niet meer gebruikt? 27 april is de dag om ze te verkopen! Ben jij meer van het kopen in plaats van verkopen? Dat is natuurlijk ook geen probleem! Loop langs alle kleedjes en ga op zoek naar de mooie parels die worden verkocht voor een prikkie! 

Versieren

Tijdens Koningsdag worden alle oranje kledingstukken uit de kast getrokken. Daarnaast kijkt niemand gek op als je een pruik of schmink op je gezicht hebt. Het is dan ook de dag om jezelf helemaal te versieren met de kleur oranje. Geen fan van oranje? De kleuren rood, wit en blauw worden ook geaccepteerd om te dragen! Maar je kan het nog grootser aanpakken en ook je huis versieren. Hang de nationale vlag uit met de oranje wimpel! Bij deze speciale gelegenheid mag de vlag zeker uit. Maar ook binnen in huis kun je helemaal los gaan met vlaggetjes en ballonnen, maak er een feestje van, er is tenslotte iemand jarig. 

Festivals 

Er zijn enorm veel festivals waar je los kan gaan op de muziek totdat je je voeten niet meer voelt. Zo kan je in zowel Amsterdam, Rotterdam als in Groningen terecht bij Kingsland. In Eindhoven gaat iedereen los bij het King-S Festival. Het Foute Oranjefeest in Arnhem en Kingdance in Zwolle zijn ook groot favoriet. Kortom, door heel het land zijn er grote en kleine festivals, er is dus voor iedereen wat wils. 

Valentijnsbrunch met kleine hapjes heerlijk met en cocktail

Kom samen 

27 April is voor veel mensen een vrije dag, dit is dan ook het moment om een gezamenlijke activiteit te organiseren. Ga met vrienden en familie gezellig samen spelletjes spelen, maak de BBQ aan of organiseer een feest. Als je liever de deur uit gaat kan je gezellig een bootje of sloep huren, een festival bezoeken of toch langs de vrijmarkten lopen. 

Fleur het op 

Al deze activiteiten zijn natuurlijk super leuk, maar met Cocktail Lab kan je er echt een onvergetelijke dag van maken! Geniet van onze ready-to-drink cocktails, hiermee maak je er gegarandeerd een super dag van! Ga voor onze Pornstar Martini of Schrobbelèr Sour, deze zijn namelijk oranje gekleurd en daardoor helemaal in thema! 

Valentijn Cocktails voor bij de film