Welk drankje past bij jouw carnavalsoutfit?

Valentijn Love als grappige bureaulamp

Het is weer februari en dat betekent in het zuiden van het land maar één ding: Carnaval staat voor de deur. Daar komt vaak wel een dilemma bij; hoe gaan we dit jaar verkleed? Cocktail Lab wil graag helpen om dit dilemma op te lossen. Wij hebben daarom bij elke cocktail een carnavalsoutfit bedacht. Ga op zoek naar jouw favoriete cocktail en verkleed je als het bijpassende kostuum! Zo makkelijk kan het zijn. Alaaf!

Roze drankjes

Blushing Rose

De Blushing Rose is licht bitterzoet door de cranberry en fris door de limoen. De Blushing Rose is mooi roze en hierdoor erg onschuldig. Verkleed je bijpassend als een zachtaardige engel! Daarnaast heeft het drankje een lichte rozensmaak. Hierdoor pas een Cupido outfit ook helemaal bij deze cocktail!

Cosmopolitan

Is de Cosmopolitan jouw favoriete cocktail? Dit snappen wij helemaal door de bitterzoete, fruitige en zure smaak door de cranberry sap en tonen van sinaasappelschil, limoensap en vleugje citroen. Door de geschiedenis van deze cocktail met Sex and the City en kleur, past een meisjesachtige outfit als Barbie of prinses helemaal bij dit drankje.

Martini cocktails

Espresso Martini

Ben jij fan van deze cocktail met veel pit? Dan wil je waarschijnlijk ook een stoere outfit aantrekken. Misschien is een swat, politie of leger kostuum dan helemaal iets voor jou. De Espresso Martini is ook het perfecte drankje om een extra kick te krijgen. Door de combinatie van alcohol en espresso kan jij nog een paar dansjes extra wagen.

Pornstar Martini

Als de Pornstar Martini jouw favoriete cocktail is, ben je waarschijnlijk niet bang om jouw stoute kant te laten zien. Ook al is de Cocktail zoet van smaak door de combinatie van vanille en passievrucht. Toch past een duivel of piraat outfit perfect bij dit drankje door de controversiële naam. Trek deze outfit aan en geniet van je ruige kant.

Valentijn Cocktails voor bij de film

Feestelijke cocktails

Mai Tai

Hou jij van deze tropische cocktail? Door de aroma’s, donkere rum, sinaasappellikeur, limoen en amandel is de smaakbeleving “niet van deze wereld”. Ga dan ook lekker terug in de tijd met je carnavals outfit. Kies voor een hippie outfit of de neon kleuren van de 80s. Hiermee val je lekker op!

Schrobbelèr Sour

Ben jij niet zo van het verkleden als iets of iemand, maar wel een grote carnaval fan?

Ga dan gewoon voor de carnavalskleuren van Kruikenstad, Oeteldonk, Lampegat of waar je dan ook gaat feesten. Tijdens carnaval vloeit Schrobbelèr flink. Cocktail Lab heeft met deze kruidenbitter een heerlijke zoet zure cocktail ontwikkeld. Perfect voor de echte carnaval fans.

Valentijnsbrunch met kleine hapjes heerlijk met en cocktail