Cocktails verstuurd per post

Valentijn Love als grappige bureaulamp

Heb je binnenkort een borrelavondje op de planning staan? En zou je jouw gezelschap graag willen verrassen met lekkere cocktails? Maar heb je eigenlijk geen zin om naar de slijterij te gaan, om veel geld uit te geven aan dranken die nodig zijn voor de cocktails? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Wij versturen onze ready-to-drink cocktails namelijk per post. Je hoeft dus niet te sjouwen met zware flessen, onze cocktails worden gewoon bij jou thuisbezorgd.

We hebben momenteel zes verschillende cocktails in ons assortiment. Waaronder een aantal populaire cocktails en een aantal Cocktail Lab specials. Qua smaken is er voor elk wat wils. De cocktail tubes zijn los te bestellen, wat ideaal is voor een zelf georganiseerde cocktail proeverij. Het is ook mogelijk om de cocktails thuis te laten bezorgen in een mooie op maat gemaakte doos. Als je iemand wilt verrassen met een origineel cadeau, dan is dit de perfecte keuze. We hebben verschillende boxen in ons assortiment. Je hebt de keuze uit boxen die wij zelf met zorg samengesteld hebben, zoals de Fris & Fruitig Box en het Bestseller Cocktail Pakketje. Het is ook mogelijk om de inhoud van een box zelf te bepalen. Voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger en wij zorgen ervoor dat de cocktails per post bezorgd worden. Is dat niet makkelijk?

De lekkerste en verfrissende cocktails thuisbezorgd

Vind je het lastig om te bepalen welke cocktails je nou moet laten thuisbezorgen? Geen paniek, daarom wij hebben een Bestseller Pakketje in ons assortiment. Een van de cocktails uit dit pakketje is de razend populaire Pornstar Martini. Als je weleens een cocktailkaart bekijkt op een terras, dan is de kans groot dat je de tropisch zoete Pornstar Martini voorbij hebt zien komen. Het is niet gek dat de Pornstar Martini zo populair is, want de zijdezachte cocktail is erg toegankelijk. De tweede cocktail uit ons Bestseller Pakketje is de Espresso Martini. Deze cocktail is bitterzoet en geeft je een dubbele kick door de combinatie van koffie en vodka. De Espresso Martini is steeds vaker aanwezig op de dessertkaart van restaurants. Sommige mensen vervangen het nagerecht dan ook door deze bitterzoete cocktail.

Personaliseer je kant-en-klare cocktail box als relatiegeschenk

Drank versturen per post kan natuurlijk naar jezelf of naar vrienden. Maar het is ook mogelijk om onze ready-to-drink cocktails als relatiegeschenk per post te versturen. Hiermee laat je een onvergetelijke indruk achter. Het is mogelijk om onze standaard boxen te bestellen, maar als je net iets extra’s wilt dan zijn de boxen ook personaliseerbaar. Zo is het onder andere mogelijk om een persoonlijke boodschap achter te laten op een kaartje. Daarnaast zijn de tubes en boxen personaliseerbaar met logo-stickers. Wil jij jouw relatiegeschenk per post liever op een andere manier personaliseren? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Valentijnsbrunch met kleine hapjes heerlijk met en cocktail

Hoe worden de cocktails verstuurd?

Voordat de kant-en-klare cocktails per post jouw kant op komen worden deze met veel liefde gebotteld, zodat ze altijd even lekker smaken! Als wij jouw bestelling binnen hebben gaan wij met veel plezier aan de slag. Heb je ervoor gekozen om een persoonlijke boodschap achter te laten? Dan schrijven wij deze in ons mooiste handschrift op. Daarna wordt de bestelling netjes ingepakt. Het is altijd een feestje om een vrolijke box te vouwen en te vullen met de gekozen cocktails. Als de bestelling klaar is stoppen we de cocktails in een verzendzak, zodat de tubes extra goed beschermd worden. Uiteindelijk is het de taak van PostNL om de cocktails per post te leveren. Zodra de cocktails arriveren leg je ze in de koelkast, daarna is het tijd om te genieten.

Valentijnsbrunch met kleine hapjes heerlijk met en cocktail