Relatie- of personeelsgeschenken

Personeels- of relatiegeschenk
Relatie-of personeelsgeschenk cocktails op een rijtje
Relatie-of personeelsgeschenk cocktails
Geniet van een cocktail lab cocktail

Ben je op zoek naar een relatie- of personeelsgeschenk? Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten met een origineel en vernieuwend cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Onze cocktail tubes en boxen zijn alleen al een feestje om naar te kijken. Daarnaast zijn onze cocktailboxen ook nog eens personaliseerbaar. Zo is het mogelijk om een persoonlijke boodschap of het bedrijfslogo te verwerken op een sticker of kaartje. Wil je jouw relatie- of personeelsgeschenk liever op een andere manier personaliseren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De tubes zijn tevens los te bestellen. Dus wil je eens wat anders schenken dan wijn of bier op de jaarlijkse bedrijfsborrel? Onze cocktail tubes zijn in dat geval uitermate geschikt, ze zijn namelijk klaar in een handomdraai. Dat is lekker (en) makkelijk.

Of wil je cocktails serveren in jouw horecazaak? Maar heb je momenteel niet voldoende personeel tot je beschikking om al die verschillende drankjes te shaken? Onze ready-to-drink cocktail tubes of flessen zijn de oplossing.

Al onze cocktails zijn sommelier-approved.

Offerte aanvragen