Even voorstellen

Mijn naam is Sanne Villevoye en ik ben al vanaf mijn vijftiende met veel passie werkzaam in de horeca. Dit komt omdat ik vanaf mijn vierde al aan iedereen die het wilde horen vertelde dat ik later graag ‘een cafeetje’ zou beginnen, ‘net zoals opa en oma’. Om dit waar te kunnen maken ben ik International Hotel Management gaan studeren en heb ik mijn Advanced Bartending diploma behaald.

Na het behalen van mijn bachelor-diploma ben ik naar Valencia verhuisd om inspiratie op te doen. In Valencia heb je namelijk talloze gezellige barretjes en restaurants. In die tijd heb ik ook genoeg cocktails kunnen proeven op verschillende leuke plekjes.

Toen in maart COVID-19 uitbrak en ik mijn baan als gids verloor ben ik terug naar Nederland verhuisd. Tijdens een brainstormsessie met mijn vader over de toekomst kwamen we op het abstracte idee van Cocktail Lab. Ik besloot om niet bij de pakken neer te zitten tijdens de lockdown en ging mijn droom om ondernemer te worden achterna. Weliswaar niet met mijn ‘eigen cafeetje’, maar met heerlijke cocktails in trendy reageerbuisjes.

Bekijk alle cocktails

Cosmopolitan

Bramble

Rum Sour (0.0%)