‘’COCKTAILS WITHOUT THE HASSLE,
ANYTIME, ANYWHERE”

Cocktail Lab biedt ‘ready to drink’ cocktails aan in trendy reageerbuisjes. Deze buisjes hebben een inhoud van 100 ml, dit is voldoende voor één glas van jouw favoriete cocktail.

Ready to drink?

 De cocktails van Cocktail Lab zijn ‘ready to drink’. Dit betekent dat je in principe alleen wat ijs hoeft toe te voegen aan jouw favoriete glas. Verder worden de meeste cocktails geleverd inclusief garnering. Dit zodat jouw drankje ‘ready to drink’ is en jij alleen nog maar hoeft te genieten.

Jij hoeft niet uren te gaan staan klungelen in de keuken terwijl jouw vrienden op de bank aan het bijkletsen zijn tijdens een cocktailavondje bij jou thuis. In plaats daarvan zijn jouw cocktails klaar in letterlijk een handomdraai.

Geen gesjouw met tientallen flessen als de cocktailavond toch bij een van je vrienden blijkt te zijn. De reageerbuisjes van Cocktail Lab kun je namelijk makkelijk overal mee naartoe nemen.

Je bespaart geld. Je hoeft namelijk geen likeuren aan te schaffen die je waarschijnlijk na het bereiden van de cocktail niet eens meer gebruikt.

Verse ingrediënten 

Bij het samenstellen van onze cocktails maken we zoveel mogelijk gebruik van verse ingrediënten. We werken bijvoorbeeld met verse sappen. Daarnaast gebruiken we likeuren waaraan geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. Dit om er voor te zorgen dat de cocktails niet chemisch smaken, maar zoals in jouw favoriete cocktailbar.

Waarom reageerbuisjes?

Het doel was om de cocktails van Cocktail Lab op een originele, maar ook duurzame manier te verpakken. Uiteindelijk waren de reageerbuisjes die je steeds vaker terug vindt als decoratie in het interieur een inspiratiebron. Na het nuttigen van onze cocktails zou je onze buisjes daarom ook een andere functie kunnen geven in jouw interieur. Dit ziet er niet alleen gezellig uit, maar is ook nog eens goed voor het milieu!

Bekijk alle cocktails

Cosmopolitan

Bramble

Rum Sour (0.0%)