Wereld Cocktail Dag! Leuke activiteiten voor deze dag

Valentijn Love als grappige bureaulamp

Op 13 mei is het Wereld Cocktail Dag en dit mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Stiekem heb je deze dag ook een goede smoes om lekker te genieten van een cocktail. Wij hebben een aantal leuke activiteiten voor jou op een rijtje gezet ter ere van cocktails! 

Cocktailproeverij 

Er zijn veel verschillende cocktails, met een cocktailproeverij kan jij in een keer veel cocktails ontdekken! En kom erachter welke cocktail toch echt jouw favoriet is. Samen met een aantal vrienden kies je allerlei verschillende cocktails uit. Deze cocktails kan je zelf shaken, maar je kan natuurlijk ook gaan voor de ready-to-drink cocktails van Cocktail Lab. Met een cocktail proeverij kan je op een leuke en gezellige manier ontdekken welke cocktail helemaal bij jou past!

Blind de cocktail smaak raden 

Ben jij een echte fijnproever? Dan kan je vast ook raden welke cocktail je onder je neus geschoven krijgt met een blinddoek op. Kom erachter hoe goed jouw smaakpapillen zijn! Door cocktails blind te proeven kan je niet alleen raden welke cocktail je aan het drinken bent, maar eventueel ook de cocktails nog beter proeven dan normaal. Met een blinddoek om focus je veel meer op de smaak en kan je ook ingrediënten ontdekken die je nog nooit eerder hebt geproefd! Wil je deze blindproeverij extra gemakkelijk maken? Ga dan voor onze kant en klare cocktails! Binnen een handomdraai zijn de cocktails ready-to-drink.

Valentijnsbrunch met kleine hapjes heerlijk met en cocktail

Ontdek een nieuwe smaak 

Ga jij altijd voor een veilige keuze? Wereld Cocktail Dag is het moment om een keer voor een andere cocktail te gaan! Ga op zoek naar een cocktail die je nog nooit eerder hebt gedronken, maar je alsnog lekker lijkt. Wie weet vindt je deze cocktail ook super lekker en kan je af en toe afwisselen. Misschien heeft Cocktail Lab deze cocktail in het assortiment, dat scheelt jou weer het inkopen van ingrediënten en het zelf shaken! Neem eens een kijkje in onze webshop! 

Cocktailavond

Een cocktailavond is altijd een goed idee! Nodig wat vriendinnen uit en maak er een leuke avond van. Eventueel kan iedereen een cocktail meenemen. Of je maakt er een thema avond van waar de cocktails bij moeten matchen. Je kan het helemaal zelf invullen! Geen zin om zelf te shaken? Ga dan voor de ready-to-drink cocktails van Cocktail Lab. Hierdoor heb je ook wat meer tijd om te kletsen en heb je geen plakkende keuken.

Valentijnsbrunch met kleine hapjes heerlijk met en cocktail