Verwen jouw moeder op Moederdag, 7 cadeau tips! 

Valentijn Love als grappige bureaulamp

Binnenkort is het weer Moederdag! Heb jij geen idee wat je moet geven? En wil je graag een met een leuke verrassing aankomen? Wij helpen graag een handje!

Bloemen 

Elke vrouw houdt van bloemen! Vaak wordt een bosje bloemen gezien als een standaard cadeau. Echter is het superleuk om te krijgen, al helemaal als het je favoriete bloemen zijn. Weet je wat de lievelingsbloemen zijn van jouw moeder? Koop deze dan! Weet je niet welke bloemen groot favoriet zijn? Ga dan voor een boeket met de lievelingskleuren van je moeder! Of kleuren die mooi in het interieur passen. Dit zal altijd goed in ontvangst worden genomen.

Kaarsen

Er zijn veel vrouwen  die van schemering en romantisch licht houden. Kaarsen kunnen hier voor zorgen. Tegenwoordig worden kaarsen in allerlei vormen en kleuren gemaakt, kies iets wat bij je moeder past. Je kan ook gaan voor een lekkere geurkaars met haar lievelingsgeur. 

Huisdecoratie

Ga voor leuke kussentjes, fotolijstjes, een plaid voor op de bank of vloerkleed. Iets gezelligs voor in huis is altijd leuk en vernieuwend. Zorg  er wel voor dat het past bij het interieur van je moeder! Anders zal ze waarschijnlijk minder blij zijn met het cadeau en dat wil je natuurlijk voorkomen. 

Valentijnsbrunch met kleine hapjes heerlijk met en cocktail

Parfum 

Het is een risicovol cadeau, maar als je de goede geur kiest is het een perfect cadeau. Eventueel kan je op onderzoek gaan naar welk geurtje je moeder vaak gebruikt. Als je het geurtje van je moeder als cadeau geeft, wordt het een onvergetelijke Moederdag. 

Spa verwendag 

Wil jij je moeder echt verwennen? Stel dan een mand vol met leuke verzorgingspullen voor thuis samen. Zoek een lekker maskertje, scrub, bodylotion, doucheschuim, etc. uit. Hiermee kan je moeder tijd voor zichzelf maken en tot rust komen. 

Boek 

Is jouw moeder iemand die vaak leest? Koop een boek! Dit kan een boek zijn van een van de favoriete schrijvers van je moeder. Maar je kan haar ook een boek geven die ze zelf niet gauw zou kopen, maar die wel binnen haar interesses valt. Ook kan je kijken naar welke boeken op dit moment populair zijn, deze zullen niet voor niks door veel mensen gekocht worden! 

Cocktails 

Maak Moederdag onvergetelijk door haar te verwennen met een heerlijke ready-to-drink cocktail box. Hierdoor kan je moeder genieten van haar favoriete cocktail, of juist nieuwe cocktails uitproberen. De cadeauboxen van Cocktail Lab zijn super vrolijk en hebben mooi kleuren. Hierdoor heb je geen inpakpapier meer nodig! Verwen je moeder en bestel nu onze ready-to-drink cocktails! Dat is pas echt een creatief cadeau! 

Valentijnsbrunch met kleine hapjes heerlijk met en cocktail