Leuke activiteiten voor op Bevrijdingsdag 

Valentijn Love als grappige bureaulamp

Vier de vrijheid op 5 mei! Op Bevrijdingsdag wordt er gevierd dat we in een vrij land leven, zonder oorlog, want zo vanzelfsprekend is dit niet. Door heel Nederland worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd, benieuwd naar wat jij op deze dag kunt doen? Lees dan snel verder! 

Bevrijdingsfestivals

Wat is nou een betere setting om iets te vieren dan met honderden mensen op een festival? Op 5 mei worden er door het hele land Bevrijdingsfestivals georganiseerd. Elk jaar worden een aantal bekende Nederlandse artiesten de ambassadeurs van de vrijheid. Zij zorgen er onder andere voor dat de 14 Bevrijdingsfestivals, verdeeld over steden in Nederland, onvergetelijk zijn. Kies voor een stad lekker dichtbij, of kijk naar de line-up van alle festivals en kies de stad waar jouw favoriete Nederlandse artiest optreedt!

Tour de Waal 

Tour de Waal is een jaarlijks Bevrijdingsdag-evenement aan de oevers van de Waal. Stap op de fiets en fiets langs kastelen, forten en andere bijzondere plekjes langs de Waal. Van Slot Loevestein tot aan Fort Pannerden, op veel locaties wordt er feest gevierd. De hoogtepunten zijn de broodjesdropping voor kinderen, de muziek, de kunst en de colonne met oude legervoertuigen. Maar natuurlijk is het Nederlandse landschap ook prachtig om een keer te bekijken. 

Valentijnsbrunch met kleine hapjes heerlijk met en cocktail

Organiseer zelf iets 

Je kan ook zelf de mouwen opstropen en iets organiseren voor vrienden, familie of voor de buurt. Vier de vrijheid met de mensen die jij liefhebt! Organiseer een barbecue, picknick, spelletjesdag of een knallend feest. Doe waar jij zin in hebt! Wil je de activiteit opleuken? Bestel dan de ready-to-drink cocktails van Cocktail Lab. Hiermee kan jij je gasten binnen een handomdraai verwennen met een heerlijke cocktail, ideaal! De ready-to-drink cocktails zijn verkrijgbaar in 6 verschillende smaken, hierdoor zal er altijd een cocktail zijn die in de smaak valt bij jouw gasten! 

Valentijnsbrunch met kleine hapjes heerlijk met en cocktail