Activiteiten om jouw lente nog leuker te maken!

De warmere dagen komen eraan! Het zonnetje komt al steeds meer door en dit nodigt uit om lekker naar buiten te gaan. Ben jij nog opzoek naar leuke lente uitjes? Lees dan snel deze blog!

Picknicken

Dit is een uitje dat je op veel verschillende plekken kan doen en er is dan ook niet veel voor nodig. Met een picknickkleed, heerlijke hapjes en drankjes plus een stel leuke mensen, kom je al een heel eind.

Pak een groot kleed, een mand, servies en maak of koop een paar heerlijke hapjes. Ga daarna opzoek naar een heerlijk plekje om te zitten en geniet! Het is een budget proof activiteit, maar je kan je er uren mee vermaken.

Uitwaaien op het strand

Aangezien de ergste kou is verdwenen is, zullen de stranden langzaamaan steeds iets drukker worden. De lente is het perfecte moment om te genieten van het begin van het strandseizoen. Ook zijn de meeste strandtenten inmiddels al geopend waardoor er ook een fijne tussenstop gemaakt kan worden.

Meestal gaan mensen in de zomer pas een dagje naar het strand. Maar eigenlijk is de lente ook geschikt voor de mensen die geen fan zijn om in de zee te zwemmen. In de lente is het namelijk nog een stuk rustiger. Daarnaast is zeelucht goed voor je gezondheid! Dus plan dat stranddagje maar snel!

Een fietstocht
Nederland is niet voor niets een fietsland, in de lente is het dan ook de hoogste tijd om lekker de fiets te pakken. Dit kan je ook combineren met een picknick! Tijdens de tocht is het ook leuk om te stoppen bij een bezienswaardigheid. Naast dat je nieuwe plekken in Nederland ontdekt is het ook erg gezond!

Kies van tevoren een leuke route uit op het internet of verzin zelf waar je heen wilt gaan. Vergeet niet om de bandjes op te pompen en om wat eten en drinken mee te nemen. Met deze voorbereiding ben jij helemaal klaar om de fiets te pakken!

Spice it up!

Spice it up!

Wil je de bovenstaande activiteiten nog wat leuker maken?  Dan zijn de ready-to-drink cocktail van Cocktail Lab dé oplossing. Je hebt de keuze uit 6 verschillende cocktailsmaken; Pornstar Martini, Espresso Martini, Cosmopolitan, Mai Tai, Schrobbelèr Sour en Blushing Rose. Voor iedereen wat wils! Het voordeel van deze kant en klare cocktails is dat ze in een tube verpakt zijn. Hierdoor zijn ze licht en klein van formaat en daardoor gemakkelijk om mee te nemen naar de picknick, het strand of een fiets tocht.